More fun

Ervaringen delen


Ik heb 50 jaar levenservaring, 25 jaar werkervaring en 15 jaar gezinservaring, met heel verschillende aspecten (mensen, landen, activiteiten, ...), met heel veel ups en ook enkele downs, maar vooral en altijd met veel fun!

Ik zie overal het positieve in, na de regen komt altijd zonneschijn. Je leert het meest van fouten.

En met dergelijke houding kan je heel ver geraken.

Ik wil anderen motiveren en inspireren om hun dromen waar te maken, om de status-quo in vraag te stellen, om keuzes te durven maken, te kiezen voor meer (meer plezier, meer vrije tijd, ...), maar ook soms te kiezen voor minder (minder werk, minder stress, minder stuff, ...) en vooral te kiezen voor meer fun!

More fun, less shizzle

Geniet meer van het leven, met je gezin en op het werk. Maak het leven eenvoudiger, met minder stress, minder verplichtingen en meer plezier en vooral meer waarde!

Al te vaak verzanden we in geshizzle, vervelende situaties, lastige jobs, of plots wringt het met mensen in onze omgeving (klanten, leveranciers, collega's, relaties, ...)

Sta stil bij de keuzes die je hebt om de situatie te veranderen en kies bewust voor

more fun, less shizzle!

Over mij


Mijn carrière begon in 1995 als bouwkundig ingenieur op verschillende bouwwerven in België, vanuit mijn passie voor bruggen, bouwen en renoveren.

In 2000 trok ik als consultant voor McKinsey&Company de wereld rond, waar ik werkte op strategische projecten voor grote organisaties. Ik voelde me er thuis omdat de lat zeer hoog lag, net zoals het werktempo. 

Ik leerde er ook mijn man kennen, wat de start was van een volgend avontuur.

Toen we kinderen kregen leek ik me te willen settelen in België. Maar dat was buiten mijn honger naar ondernemen en bijleren gerekend...

Een zoektocht naar een buitenverblijf in de wijngaarden bracht me in 2010 naar Château de Minière en zo begon het wijnverhaal, gebaseerd op een andere passie, wijn, gecombineerd met de passie voor renoveren en authentieke plekken creëren, waar mensen kunnen samen zijn en samen wijn en ervaringen delen.

Door mijn passie voor kunst ben ik bij Arture terechtgekomen en heb ik Sven Vanderstichelen leren kennen. Samen doen we allerlei projecten rond kunst en wijn, en werken we graag samen met andere gepassioneerde en ondernemende mensen. We hebben één basisregel: we werken enkel met leuke mensen!

Doorheen al die tijd heb ik ook mooie huizen op unieke plekken gezocht en gerenoveerd, en dat zijn nu onze Escapes die u kan huren.

De rode draad doorheen alles wat ik doe is authenticiteit, passie en gedrevenheid.

Ik heb een passie voor problemen analyseren en oplossen, situaties evalueren en verbeteren, mensen inspireren en motiveren. 

Het leven is te kort om triest te zijn, en zeker om slechte wijn te drinken, en er is zoveel om blij om te zijn, dus ik wens iedereen more fun & less shizzle toe!

Let's work together!

Coming soon: project Duisburg

In Tervuren, tussen het Zoniënwoud en eindeloze velden, ligt Studio Elektro, een winkelpand met atelier dat wordt omgevormd tot een meet & work place.

Het is een plek met een goede vibe, voor creativiteit, voor ontmoetingen en voor ontdekkingen. Veel ruimte en een grote tuin met weidse zichten en toch makkelijk bereikbaar


Het wordt een werk-plek om geconcentreerd te werken, weg van huis maar toch zonder files

Het wordt een vergader-plek in het groen, afgewisseld met een lekkere lunch en een ontspannende wandeling.

Het is een toon-plek, waar je een product of service kan voorstellen of een training kan geven, in een aantrekkelijke context, afgewisseld met een hapje en een drankje, makkelijk bereikbaar

We ontmoeten graag andere ondernemende mensen die graag samenwerken

Er is echter een regel: Good vibes only! 

Wil je meer weten over één van onze escapes, de wijnen of kunst? Of zoek je tips als ondernemer of heb je tips voor mij? Wil je advies bij een project? 

Wat je vraag ook is, je kan ze hieronder stellen! Aarzel niet, alles is mogelijk!


Groeten,

Kathleen